Stedendriehoek

De Serious super grote kidsshow

APELDOORN – Woensdagmiddag is het zover: om de start van de kidsmiddag voor 3FM Serious Request op het Marktplein in te luiden, begint om 12.45 uur op de mainstage een spetterend kidsprogramma vol zang en dans: de Serious super grote kidsshow! Vele bekende Nederlanders verlenen hieraan hun medewerking.

De middag wordt geopend door 45 dansers van Tim Koldenhof Producties die samen met Gitty Pregers (Lion King) een kerstmedley brengen. Vervolgens volgen er verschillende optredens van onder anderen Julia van Bergen -winnares van het Junior Songfestival, The Teenzcompany met hun hitsingle speciaal geschreven voor Serious Request, de popsensatie Zomaer Official, Stay Tuned bestaande uit finalisten van The Voice Kids en Sterre Koning, tevens winnares van het Junior Songfestival. Naast zingen is Sterre ook bekend als Instagrammer (@sterrejasmijnkoning) en vlogger voor Tina TV.

Alle kinderen en ouders zijn om 12.45 uur welkom om mee te zingen en te dansen bij het hoofdpodium op het Marktplein. Naast het podiumprogramma is er nog veel meer voor de kids te doen; zo zijn er op het Marktplein verschillende activiteiten: onder andere een stormbaan, een schminkhoek en men kan op de foto met Buurman en Buurman of Nijntje.