Stedendriehoek

Dé maatschappelijke Beursvloer komt er weer aan!

TWELLO – Op woensdag 3 april staat de zevende editie van Beursvloer Voorst gepland. Dan maken vele ondernemers, verenigingen, scholen en stichtingen zich weer op voor dit waardevolle evenement. Dit alles is geheel kosteloos.

Beursvloer Voorst is dé plaats waar organisaties uit de gemeente Voorst tot mooie samenwerkingen, oftewel matches, kunnen komen met gesloten beurs. Ondernemers doen enerzijds aanbiedingen in de vorm van kennis, personele inzet of goederen. Aan de andere kant maken maatschappelijke organisaties, zoals verenigingen, hier gebruik van en leveren ze een passende tegenprestatie. Zo zijn er in het verleden al vele mooie win-winsituaties ontstaan. De Beursvloer is daarnaast een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Ter voorbereiding verzorgt de Vrijwilligers Centrale Voorst (VCV) een speciale training op dinsdag 19 maart: Scoren op de Beursvloer. Tijdens deze eenmalige training leer je hoe je jouw organisatie het beste promoot. Daarnaast krijg je tips en adviezen, zodat niets het sluiten van een goede deal nog in de weg staat. De training wordt gegeven in Twello. Exacte tijden volgen na aanmelding.

De zevende editie vindt plaats op woensdag 3 april in de Kruidentuin in Twello. Vanaf 17.30 uur zijn deelnemers welkom en staat er voor hen soep klaar met belegde broodjes. Rond 18.00 uur volgt de opening en vervolgens is er ruim een uur de tijd om te handelen met gesloten beurs. Als de handel om 19.30 uur ten einde komt, is er nog de mogelijkheid om na te praten en te netwerken, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Op de website www.beursvloer-voorst.nl is nadere informatie te vinden, net als inspirerende voorbeelden van matches uit het verleden. Tevens is aanmelden mogelijk via de website. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Esther van Dijk (Vrijwilligers Centrale Voorst) via e-mail vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl of telefoon 06-19415060.