Stedendriehoek

De Gezonde Zaak in Apeldoorn schittert op tv

Gezondheid is de basis van een gelukkig leven. “En wij geloven dat een gezonde levensstijl in deze tijd gecombineerd mag worden met een extra steuntje in de rug”, aldus Brenda van De Gezonde Zaak. De winkel die Brenda in 2017 heeft overgenomen is niet onopgemerkt gebleven, want onlangs kreeg zij de vraag om mee te werken aan het RTL4 programma Altijd Jong.

Zaterdag 5 december is het item, dat is gedraaid aan de Koninginnelaan, te zien in het gezondheidsblok van RTL4 om 08.30 en 11.30 uur. “Een van de merken waar wij mee werken is AOV, een kwalitatief product dat zo min mogelijk bij- en vulstoffen bevat. Wij zijn vanuit dit merk gevraagd voor het tv-item en dat is natuurlijk een eer, vooral als zelfstandige winkel. Het betekent dat je bent opgevallen door de uitstraling van de winkel en je werkwijze.”

Uiteraard worden er bij De Gezonde Zaak veel meer hoogwaardige merken verkocht, waaronder Orthica en Bonusan. Brenda en haar team hebben een goede vakkennis. Zo is Brenda geschoold in Orthomoleculaire Geneeskunde. “Door goede supplementen te gebruiken die geschikt zijn voor jouw systeem, kun je een mooie extra bijdrage leveren aan je gezondheid en dat is nu misschien wel belangrijker dan ooit! En wij werken ook veel samen met andere specialisten, zoals therapeuten en natuurartsen.”

Over De Gezonde Zaak Apeldoorn

De Gezonde Zaak heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen, kruidengeneesmiddelen en natuurvoeding. Daarnaast wordt het assortiment aan natuurlijke huid- en haarverzorging steeds meer uitgebreid en vind je er ook natuurlijke cosmetica, etherische oliën, noten en zuidvruchten, heerlijke theeën en diverse leuke cadeautjes.

De winkel is te vinden aan Koninginnelaan 97. De openingstijden zijn: maandag van 11.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 16.30 uur. Meer informatie vind je op de website www.degezondezaakapeldoorn.nl of via telefoon 055-5212662. Bestellen van producten kan ook via Whatsapp: 06-41822870.