Stedendriehoek

De Cognactheek’s ‘Aanbieding van de Week / Maand’

APELDOORN – De Cognactheek hanteerde tot nu altijd het zelfde idee als een bekende bouwmarkt. De gewone prijs is altijd een goede prijs. Dat kan natuurlijk zo zijn, maar een klant hoeft dat niet altijd zo te ervaren.

Harold van der Werff vertelt dat ze met de nieuwe vaste wekelijkse en maandelijkse kortingen mensen wat vaker uit hun comfort zone willen halen. “De Cognactheek zal nooit een prijsvechter worden, maar met deze mooie acties wordt iets nieuws proberen verleidelijker”.

Wijn van de Week
De eerste vaste aanbieding wordt de ‘Wijn van de Week’. Dat kan gaan om één wijn of om verschillende flessen uit een serie. Vanaf maandag 4 september staan drie wijnen van Embeleso uit Utiel-Requena in de schijnwerpers. De Tempranillo is een droge, helderrode wijn met een frisse, fruitige smaak en een zachte, ronde afdronk. De Macabeo is een milddroge, lichtgele witte wijn met de geurige smaak van zoete appel en rijpe peer met een frisse en zachte afdronk. De volle, droge, felroze Bobal is een rosé boordevol fruit en heeft een kruidige, krachtige afdronk. De reguliere prijs van deze Spaanse wijnen is € 7,50. De aanbiedingsprijs wordt € 5,95.

Whisky van de Maand
De tweede aanbieding is de ‘Whisky van de Maand’. De spits wordt afgebeten door de 10-jarige Arran. Dit is een klassieke single malt van het eiland Arran met aroma’s van honing, vanille, kokos, citrus, boomgaardvruchten en hazelnoot. De prijs: van € 44,95 voor € 34,95. De whisky van de maand zal elke maand tussen de € 30,00 en € 40,00 gaan kosten.

Fluweelzachte cognac
Erik de Leest licht toe dat er vanzelfsprekend ook een cognac de volle aandacht krijgt. De eerste cognac die hiervoor is geselecteerd, is Maxime Trijol Grand Classique VSOP Superieur (50 cl). Deze cognac biedt een complexe, zachte neus met aroma’s van amandelen, vijgen en gedroogde veenbessen. De fluweelzachte smaak heeft tonen van gedroogd fruit en hazelnoot, ondersteund door een rijke en harmonieuze textuur (van € 34,95 voor € 27,95).

Bent u op zoek naar een mooie wijn, whisky, cognac of andere drank tegen een aantrekkelijke prijs? Kom dan eens kijken en proeven bij de Cognactheek.

Slijterij de Cognactheek | Koninginnelaan 42 | Apeldoorn | 055-2070471 | info@cognactheek.nl | www.cognactheek.nl