Stedendriehoek

‘De Beursvloer wil je niet missen’

APELDOORN – Woensdag 28 maart is de dertiende editie van De Apeldoornse Beursvloer in theater Orpheus. Iedereen is welkom van 19.00 tot 20.30 uur. De voorbereidingen zijn in volle gang en Ineke Jonker van Stichting Present Apeldoorn heeft er heel veel zin in.

“Er is een training geweest voor de stichtingen en bedrijven om ze voor te bereiden op de Beursvloer. Bedrijven zijn niet altijd gewend om te pitchen, dus dat hebben ze daar geoefend. Het is belangrijk dat ze goed laten zien wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. De bedrijven zijn ook echt enthousiast geworden en hebben er veel zin in”, vertelt Ineke. Er hebben zich tot nu toe 35 bedrijven aangemeld. “Vorig jaar waren het er minder dan 30, dus het aantal is wel wat gestegen. Ook zijn er meer stichtingen die dit jaar meedoen. Dat zijn ook stichtingen waarvan ik nog nooit had gehoord, dus dat vind ik heel erg leuk. Maar we hopen dat er toch nog wel 10 bedrijven bijkomen”, aldus Ineke.

 

Het enige dat nodig is voor de Beursvloer, is dat je er bent. Ineke: “Mensen zijn zich niet ervan bewust dat je gewoon binnen kunt lopen. Je hoeft ook niet je eigen stand op te bouwen, dat wordt allemaal voor je geregeld. Het is wel belangrijk om je aan te melden, zodat andere bedrijven weten wie je bent en dat je komt. Denk goed na over wat je precies zoekt of te bieden hebt op de beursvloer. De toegang is gratis. Neem een kijkje op de website https://www.beursvloerapeldoorn.nl en meld je aan. De Beursvloer wil je niet missen!”