Stedendriehoek

Date voor Alyssa?

Alyssa, een prachtig wit dameskonijn, zwierf rond in Lochems dreven. Gezien haar kleur en voorkeur voor mensen was dit geen goede actie van Alyssa. Ze is dan ook vrij snel naar het asiel gekomen.

Omdat Alyssa voor het zwerversbestaan had gekozen, kent Dierenasiel de Kuipershoek haar voorgeschiedenis en leeftijd niet. “In ieder geval geniet ze hier van het goede leven. Lekker in een grote ren in het zonnetje. Eten en drinken op tijd. Ook waardeert ze de aandacht van mensen(kinderen). Kortom, Alyssa is een schatje. Het enige dat ontbreekt is het gezelschap van een herenkonijn met wie ze de tijd aangenaam door kan brengen. Een heer die aandacht voor haar heeft en haar goede eigenschappen waardeert: vriendelijk, lief en aaibaar.”

Daarom vraagt het asiel: “Zit er bij u thuis een eenzame, gecastreerde ram? Dan is Alyssa misschien de prinses uit zijn dromen. Omdat we konijntjes het liefst met z’n tweeën zien wonen, kunnen we ook kijken of er in het asiel een droomprins woont met wie ze dan samen – in een groot binnen- en/of buitenverblijf – geplaatst kan worden.” Belangstellenden kunnen contact opnemen via e-mail: asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl