Stedendriehoek

Curling voor kinderennbij Epe on Ice

EPE – Tijdens de komende editie van Epe on Ice wordt de kindercurlingcompetitie, net als vorig jaar, weer ingevuld in samenwerking met binnenspeeltuin Heggies Speelschuur uit Emst. Op zaterdag 24 december van 9.00 tot 13.00 uur is er van alles te doen in en om de overdekte ijsbaan. Naast de curlingcompetitie kunnen de kinderen cupcakes versieren, zich laten schminken, kerststukjes maken en gratis pannenkoeken eten.

In teams van vier kunnen kinderen met elkaar de strijd aan gaan om de felbegeerde cup. De winnaars winnen alle vier een ICE Watch horloge van juwelier Huijssoon uit Epe, een 10-rittenkaart of een arrangement bij Heggies Speelschuur uit Emst.
Tussen de speelrondes door kunnen de kinderen zich prima vermaken door met Fayestelijke taarten cupcakes te gaan versieren. De hongerige maagjes kunnen goed gevuld gaan worden met pannenkoeken die gratis worden gebakken door pannenkoekenhuis De Honingpot uit Epe. Ook kunnen de kinderen onder begeleiding van deskundigen kerstbakjes maken.

“Inschrijven kan uiterlijk tot donderdag 15 december en kost €10,- per team. Flyers met het inschrijfformulier zijn vanaf eind november bij vrijwel alle scholen verkrijgbaar en op de website www.epeonice.nl. Vul het formulier in en stuur het naar Heggies Speelschuur, Langeweg 14, 8166 GT Emst. Of stuur een e-mail naar info@epeonice.nl en vermeld hierin de namen van alle spelers en het telefoonnummer + e-mailadres van de begeleider/coach. En vergeet ook niet een originele naam voor je team door te geven!” aldus de organisatie.