Coronanieuws

Verbinden en informeren met CoronApeldoorn

APELDOORN – Radio Apeldoorn is iedere doordeweekse middag het station om op af te stemmen voor actuele informatie tijdens de coronacrisis. En om te horen hoe inwoners van de gemeente Apeldoorn zich hierin staande houden.

Van maandag tot en met vrijdag, van 14.00 tot 16.00 uur, zendt RTV Apeldoorn het programma CoronApeldoorn uit. Iedere week, zo lang de noodmaatregelen vanwege het coronavirus duren. Met dit programma wil de lokale omroep een belangrijke bron van informatie zijn voor Apeldoorners die op de hoogte willen blijven van het lokale nieuws rondom deze crisis.

Hoe gaan we om met de crisis? Hoe kunnen we elkaar helpen? Maar ook: hoe kunnen we elkaar, bijvoorbeeld met muziek of door verhalen, door deze bizarre tijden heen slepen? Dat zijn vragen die in CoronApeldoorn centraal staan. Ook zullen er updates gegeven worden vanuit de gemeente, gezondheidszorg en uit de wijken en dorpen. Er is ruimte voor verhalen van Apeldoorners en luisteraars kunnen verzoekplaten aanvragen voor buren, zieken, zorghelden of wie dan ook. Zo draagt lokale radio bij aan verbondenheid in de gemeente Apeldoorn.

Contact met de redactie van CoronApeldoorn is mogelijk via de pagina’s van het programma op Facebook, Twitter en Instagram. Bijdragen, tips en aanvragen voor verzoekjes kunnen ook gemaild worden naar redactie@rtv-apeldoorn.nl en bellen met de studio kan op het nummer 055-5335166.

Radio Apeldoorn is te ontvangen op 107.1 FM in Apeldoorn en omgeving, 106.3 FM in Uddel en 105.5 FM in Hoenderloo. Ook is de uitzending te volgen via de livestream op www.rtv-apeldoorn.nl.