Stedendriehoek

Citroëns en Peugeots nu onder één dak in Apeldoorn

In de zomer van 2018 nam Auto Palace Groep de Citroën-activiteiten van Coolen over. Voor Auto Palace betekende de overname weer een mooie stap in de ingezette groeistrategie. Het deel uitmaken van deze strategie biedt een nieuw toekomstperspectief.

Per 1 september zijn de Citroën Sales- en Aftersalesactiviteiten verhuisd naar de Peugeot-vestiging aan de Wagenmakershoek 2 in Apeldoorn. “Met het samenvoegen van onze twee Franse merken in één vestiging kunnen we onze dienstverlening aan de klanten waarborgen en blijven verbeteren”, vertellen Erik Haveman en Peter van der Sar, respectievelijk vestigingsmanager van Auto Palace Apeldoorn – Peugeot en Auto Palace Apeldoorn – Citroën.

“De voor u bekende gezichten in de showroom, aan de receptie en in de werkplaats zullen ook op de nieuwe locatie voor u klaar staan en u de service bieden die u van Auto Palace gewend bent. Voor u als klant verandert er behalve de locatie dan ook weinig. Heeft u winter- en/of zomerbanden in opslag aan de Laan van de Dierenriem, dan zorgen wij voor opslag op de nieuwe locatie.”

Auto Palace Apeldoorn (Peugeot en Citroën) is gevestigd aan Wagenmakershoek 2, telefoon 088-0035635 en e-mail apeldoorn@autopalace.nl. Voor meer informatie: www.autopalace.nl

Auto Palace officieel Erkend Duurzaam

Auto Palace is sinds 2017 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Auto Palace in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag heeft Auto Palace een helder antwoord: “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.”

Ook als werkgever heeft Auto Palace zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Auto Palace zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door sponsoring van projecten en activiteiten.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Auto Palace staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Auto Palace. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.”

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit)

Nieuwe Peugeot 208 Auto van het jaar 2020

De nieuwe Peugeot 208 is eerder dit jaar in Genève verkozen tot Auto van het jaar 2020 door 60 Europese automotive journalisten. De jury prees het motorenaanbod dat iedere klant de vrijheid biedt om te kiezen tussen elektrisch, benzine of diesel. Het gedurfde design en de technologie van de auto vielen eveneens in de smaak. De Peugeot 208 is nu al een bestseller en de eerste uit de Peugeot 2-reeks die deze prestigieuze trofee mag ontvangen. Het is alweer de zesde Peugeot die de titel van Auto van het jaar wint.