Stedendriehoek

Cast Misfit komt langs bij Vue Apeldoorn

APELDOORN – Op zaterdag 30 september komt de cast van de film Misfit naar Vue Apeldoorn. Naast hoofdrolspeelster Djamila, komen ook Jolijn Henneman, Bente Fokkens en Luca Gilliot langs. De cast zal aanwezig zijn bij de voorstellingen van 12.45 en 14.45 uur.

Tijdens de voorstellingen zal er een Q&A plaatsvinden in de zaal en worden er prijzen uitgedeeld aan de bezoekers. De starttijden van de Q&A zijn 14.30 uur in zaal 1 en 14.45 uur in zaal 6.

Tickets zijn te koop via www.vuecinemas.nl, Vue app of aan de kassa.

Misfit is een high school komedie en gaat over Julia (Djamila), een meisje dat in Amerika woont en na jaren weer terugkeert naar Nederland. In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als “Misfit”, een buitenbeentje, wordt bestempeld. Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?