Stedendriehoek

Camping De Helfterkampnwinnaar publieksprijs

VAASSEN – Camping De Helfterkamp in Vaassen is winnaar van de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2016’. De camping kreeg van de gasten die gestemd hebben gemiddeld de hoogste waardering.

Bart Looijmans, eigenaar van Camping De Helfterkamp, nam een beeldje en bos bloemen in ontvangst uit handen van Monique Van der Sanden, directeur van RECRON. Alle genomineerde bedrijven ontvingen een oorkonde en een map met kwaliteitsbeoordelingen door de stemmers.
Naast de keuze voor het kampeer- en/of bungalowbedrijf van het jaar zelf, is aan de gasten die hebben gestemd gevraagd om een cijfer voor gastvrijheid, hygiëne, de omgeving/activiteiten en horeca toe te kennen. Ook hebben gasten daadwerkelijk hun eigen mening kunnen geven over het bedrijf. Bij het tellen van de stemmen is rekening gehouden met het aantal plaatsen en de waardering door de gasten.
Camping De Helfterkamp kreeg van het publiek prachtige cijfers: gastvrijheid (9,6), hygiëne (9,5), omgeving/activiteiten (9,3), horeca (8,3).