Stedendriehoek

Buurtvolleybaltoernooi een begrip

UGCHELEN – DIAVO, DIO-Ugchelen en vv Albatross houden op zaterdag 21 mei een buurtvolleybaltoernooi in Ugchelen. Traditiegetrouw gaan jong en oud de strijd met elkaar aan. Extra leuk dit jaar is dat ook leerlingen van een aantal basisscholen deelnemen, inclusief een superleuke funtraining. Het toernooi wordt ongetwijfeld een gezellig en sportief evenement voor iedereen.

Het buurtvolleybaltoernooi met gratis deelname is al jaren een begrip in Ugchelen en omstreken. DIAVO, DIO-Ugchelen en Albatross organiseren hiermee een laagdrempelig en sportief evenement om met elkaar te ervaren hoe leuk volleybal is. Toch is er ook genoeg uitdaging voor fanatiekelingen, want er wordt op verschillende niveaus gespeeld. De regels zijn enigszins aangepast. Groepjes van vier spelers spelen de wedstrijden op een kleiner veld. Dit maakt het spel snel en dynamisch. Niet alleen leuk om zelf te spelen, maar zeker ook om naar te kijken. Het is belangrijk dat iedereen kan sporten. Daarom nemen dit jaar ook basisschoolleerlingen deel aan het toernooi, en is er superleuke funtraining met coole attributen en volleybalspelletjes. Leerlingen van basisscholen in Ugchelen en Apeldoorn-Zuid en -West hebben een uitnodiging ontvangen om op 21 mei lekker sportief bezig te zijn. Zij leren de beginselen van het volleybal en maken zo op een leuke manier kennis met deze veelzijdige sport.

Het toernooi vindt die dag van 13.00 tot 17.30 uur plaats op de velden van vv Albatross aan de Brouwersmolenweg 440 in Ugchelen. Aanmelden kan tot en met 9 mei via diavo.nl/buurtvolleybaltoernooi2022.