Stedendriehoek

Buurtbus nu ook op zaterdag

APELDOORN – De dienstregeling van het OV voor de treinen en bussen is afgelopen weekeinde veranderd. Bij RRReis-lijn 519 van Buurtbus Ugchelen begint dan een experiment met het rijden op zaterdag.

Met ingang van zaterdag 16 december rijdt Lijn 519 via dezelfde route als door de week op de volgende tijden: van 09.00 tot 16.00 uur om het uur, behalve om 12.00 uur, van Ugchelens Belang naar Apeldoorn Station; van 09.35 tot 16.35 uur om het uur, behalve om 12.35 uur, van Apeldoorn Station naar Ugchelens Belang.

Halte Markendoel in de rit van Apeldoorn naar Ugchelen is verplaatst naar het verbindingsstuk tussen Markendoel en de Bazemolenweg. De halte naast Albert Heijn op de Molecatenlaan is vervallen.

De vrijwilligers van Buurtbus Ugchelen geven met het rijden op zaterdag de inwoners van Ugchelen, Apeldoorn-zuidwest en De Heeze meer mogelijkheden om naar de markt te gaan of te winkelen of lunchen in het centrum of met de trein te reizen. En net als door de week is het altijd mogelijk om in en uit te stappen door middel van handopsteken of vragen aan de chauffeur.

Meer informatie over route en tijden: www.buurtbusugchelen.nl