Stedendriehoek

Britse zanger viert de kerst in Vaassen

VAASSEN – Brian Cristopher is al vele jaren een graag geziene gast in het Vaassense etablissement De Ruif. Minstens één keer per jaar vertoont de zanger/gitarist zijn muzikale kwaliteiten aan een trouwe schare fans en liefhebbers van de betere live muziek uit alle delen van het land.

Ook voor Brian zelf is dit altijd een speciaal optreden, omdat hij elk voor- en najaar tijdens de Dutch Tour in Vaassen logeert, waardoor hij het centraal in Nederland gelegen dorp bijna als een tweede thuis is gaan beschouwen.

 

Zijn toegewijde aanhang weet dat geen enkel optreden hetzelfde is en dat maakt elk bezoek weer verrassend en boeiend. Brian heeft een ongekend breed repertoire van moderne en klassieke popsongs en laat het vooral van de sfeer en stemming onder het publiek afhangen welke kant het opgaat. Van rustige, ingetogen ballads tot gezellige uptempo meezingers, u vraagt, hij draait. Succes verzekerd.

 

Toch belooft het komende optreden op zaterdag 16 december in De Ruif, gevestigd aan Dorpsstraat 48, anders dan andere te worden, zo heeft de Engelse entertainer al aangekondigd. De datum, zo kort voor de kerstdagen, is namelijk bij uitstek geschikt om de voorstelling af te sluiten met een flink aantal songs die in het teken staan van de kerstdagen zoals ze in de gezelligste Engelse pubs worden gevierd. Het concert begint om 22.00 uur.