Stedendriehoek

Bram uit Apeldoorn wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

APELDOORN – Een grote verrassing voor Bram uit Apeldoorn. Hij heeft bij de BankGiro Loterij de wekelijkse hoofdprijs van 100.000 euro gewonnen. Vorige week werd Bram verrast met het goede nieuws.

Bram (23), student: “Ik had een paar gemiste oproepen van de BankGiro Loterij, maar die negeerde ik. Tot ik het verzoek kreeg om toch écht contact op te nemen. Toen ik terugbelde werd mij verteld dat ik 100.000 euro had gewonnen. Ik kon het niet geloven. Wat een geweldige prijs! Na mijn studie wil ik graag verhuizen naar een andere woning en een auto kopen. Twee wensen die nu in één klap werkelijkheid worden. Ik ben er heel erg blij mee!”

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen. (Foto: Roy Beusker)