Stedendriehoek

Boerenmarkt in Hoenderloo voor jong en oud

HOENDERLOO – In Hoenderloo maakt men zich op voor alweer de derde Boerenmarkt, op zondag 9 april. “Een week voor Pasen. De ideale dag”, aldus Ingrid Logtenberg, een van de initiatiefnemers van de Boerenmarkt. “Nu kan iedereen mooi een cadeau voor de paasdagen halen!” De toegang is vrij.

“Als ik terugdenk aan vorig jaar, loopt het water me weer in de mond. Ik word weer gretig en hebberig van alles wat ik zie”, vertelt Fred Lindenburg, eigenaar van Broodhuis Lokaliteit in Hoenderloo. “Je ziet gewoon dat de mensen achter de kramen trots zijn op hun waar; ze praten gepassioneerd en vol liefde over hun eigen producten.”
Tijdens de Boerenmarkt geven onder andere Hoge Land, Zoet, Zuur & Hartig, Ariska, Ilona, Boerenzuivel, Spar en Broodhuis Lokaliteit acte de présence. Sommige kramen zijn gevuld met heerlijkheden rechtstreeks van het boerenland of met andere lekkernijen van dichtbij. Andere kramen hebben ambachtelijke en handgemaakte hebberijen. Eén ding hebben alle kramen gemeen: alle lokale pracht wordt met liefde en passie gemaakt; dat proef je en dat kun je zien.
De Boerenmarkt begint zondag 9 april om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Voor kinderen is er ambachtelijk ijs en biologische limonade aanwezig en de kleinsten mogen gratis op een ezeltje rijden. Zie ook de website www.lokaliteit.nl