Stedendriehoek

Bodywear Superstore viert tienjarig jubileum met actie

APELDOORN – Tien jaar geleden begon de reis van Bodywear Superstore als een droom van de familie Versteeg. Hendrik en Anita, de ouders van Laura en Ilse, besloten samen de sprong te wagen en een lingeriewinkel te openen. “Het was eigenlijk het plan van papa”, vertelt Laura. “Ik heb altijd al gezegd dat ik later een eigen lingeriewinkel wilde, toen besloot papa dat we dat maar eens moesten gaan doen.”

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan organiseert Bodywear Superstore een speciale actie: van 10 tot en met 20 juni krijgen klanten 10% korting op de gehele collectie in alle drie de winkels: Duiven, Elst (Gld.) en Apeldoorn. “We hadden tien jaar geleden nooit kunnen bedenken dat we nu drie winkels zouden hebben”, vertelt Laura. De collectie is aanzienlijk uitgebreid. Het streven van Bodywear is dat iedereen die de winkel binnenkomt, slaagt in het vinden van de juiste lingerie, nachtkleding of badkleding. Bodywear blijft niet stilzitten. “We zijn bezig met een nieuwe winkel in Veenendaal”,  deelt Laura enthousiast.

Collectie voor iedereen

Bodywear Superstore onderscheidt zich van andere lingeriewinkels door het uitgebreide aanbod en diepgaande kennis. “We hebben maten van cupmaat A tot en met cupmaat M standaard in de winkel hangen, en kunnen zelfs tot cupmaat O bestellen”, vertelt ze. “Onze voorraad is groot, waardoor iedereen die binnenkomt echt kan slagen.” Ook de kennis van het personeel is een belangrijk onderscheidend kenmerk. “Ik durf zeker te zeggen dat al onze collega’s de juiste kennis hebben om de klant in de juiste maat en vorm te kunnen helpen.”

De winkel biedt een breed scala aan lingerie, nachtkleding en badkleding, en heeft ook een collectie voor heren. “Voor heren hebben we ondergoed, nachtkleding en zwembroeken, van hippe merken tot klassieke merken”, legt Laura uit. Hoewel de collectie voor heren kleiner is dan die voor dames, biedt Bodywear Superstore ook hier een breed scala aan keuzes.

Bodywear Superstore is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in de lingeriewereld, met een breed assortiment en diepe kennis van het vak. Het familiebedrijf blijft innoveren en uitbreiden, met nieuwe winkels en speciale acties om klanten te blijven verrassen en tevreden te stellen. De passie en toewijding van de familie Versteeg en het kundige personeel hebben geleid tot een succesvolle onderneming waar klanten terecht kunnen voor kwalitatieve lingerie en persoonlijke service.

Inzet en passie

Bodywear Superstore viert haar tienjarig bestaan met trots en kijkt uit naar de volgende tien jaar vol groei en succes. Dankzij de inzet en passie van de familie kunnen klanten rekenen op een breed assortiment, deskundig advies en een persoonlijke benadering. “We hebben altijd klantgericht gewerkt”, zegt Laura. “Het is ons doel om iedereen die binnenkomt met een goed gevoel en de juiste producten naar huis te laten gaan.” Deze klantgerichte aanpak is een van de pijlers van het succes van Bodywear Superstore.

Kom op bezoek bij Bodywear Superstore aan de Zwolseweg 221 in Apeldoorn. Of ga voor meer informatie naar www.bodywearsuperstore.nl.