Stedendriehoek

Bobby Lee voorspelling – Bitcoin gaat naar 330.000

Zoals je wellicht al wel hebt meegekregen als je handelt via Bitcoin Era of een andere beurs is Bitcoin de grens van de 10.000 dollar gepasseerd. Het ziet er op dit moment erg goed uit voor de munt. Er zijn veel specialisten die denken dat de groei wel even zal aanhouden. Zo heeft Bobby Lee, de broer van de bedenker van Litecoin, de voorspelling gedaan dat Bitcoin naar de 330.000 dollar zal gaan. Waar heeft hij dit op gebaseerd? En is er een kans dat het klopt wat hij zegt? Dat laten we je hieronder in dit artikel allemaal zien!

Broer van Litecoin oprichter voorspelt stijging
Goed, wat is er nu precies gebeurt? Bobby Lee, een broer van de oprichter van Litecoin (LTC), heeft op Twitter gezegd dat hij voorspelt dat (BTC) tegen het einde van 2020 tot ruim 333.000 dollar zal stijgen. Lee is een bestuurslid van de BTC-stichting. Daarnaast is hij de oprichter en CEO van BalletCrypto. Hij stelt dat als de geschiedenis zich perfect herhaalt, de huidige stijging in de de BTC-markt in augustus met 2500 dollar zal dalen en dat de volgende stijging zal beginnen voor het einde van het vierde kwartaal van 2020. Hij voorspelde verder dat de BTC-prijs tegen het einde van 2021 zijn hoogtepunt zal bereiken en een recordhoogte van 333.000 dollar zal bereiken. Hij zet hier wel een kanttekening bij, hij zegt namelijk dat deze prijs binnen twee jaar zal gaan zakken naar 41.000 dollar.

Lee verwees naar een eerdere voorspelling die hij ongeveer twee jaar geleden deed, precies op 7 december 2018. Toen voorspelde hij dat Bitcoin, met een recordhoogte van $20.000 in december 2017, met 87% zou dalen voor meer dan twee jaar tijd. Aangezien Bitcoin een flinke daling heeft meegemaakt kan het dus zomaar zijn dat hij hier inderdaad gelijk in heeft.

Andere analisten maken ook voorspellingen
In een vergelijkbare situatie meldde NewsLogical dat de recente stijging van de prijs van Bitcoin er ook voor heeft gezorgd dat andere analisten voorspellingen hebben gemaakt. Zo ook John Rager en Rob Sluymer. Rob Sluymer voorspelde dat de prijs van BTC zal stijgen tot 13.000 dollar zodra de limiet van 10.500 dollar wordt overschreden. Josh Rager zegt dat Bitcoin de $10.500 moet overschrijden om een nieuwe stijging te kunnen meemaken.

Crypto₿irb een gerenommeerde Bitcoin-handelaar die zich bezighoudt met het kopen en verkopen van crypto-activa en het voorspellen van historische waarden van cryptocurrencies, heeft de afgelopen weken zijn BTC-holdings verkocht. Crypto₿irb is een van die mensen die weigeren te geloven dat de BTC-prijs in korte tijd voorbij de $10.500 zal breken. Hij gelooft juist weer niet dat de munt een nieuwe recordhoogte zal bereiken.

Komt de stijging door Visa?
Een van de redenen dat mensen positief zijn over BTC is het feit dat Visa International een vergunning heeft aangevraagd bij de overheid voor het gebruik van cryptovaluta. Dit in een poging om de fysieke muntstukken van de gebruikers te vervangen. Visa, dat vroeger zowel op de centrale banken als op de commerciële banken actief was, heeft nu het gebruik van cryptocurrencies ingevoerd om zijn betalingssysteem te verbeteren.

Via de directe interface van Visa kunnen cryptomunten nu dienen als instrument voor de uitwisseling van producten en diensten omdat zij de gebruikers in staat stellen sneller en gemakkelijker betalingen te verrichten. Dit is natuurlijk een goede ontwikkeling, het laat namelijk zien dat BTC mainstream aan het worden is.

Hoewel niemand weet wat de koers zal gaan doen ziet het er echt wel goed uit voor de cryptomarkt in het algemeen. Door de goede ontwikkelingen is het op dit moment een goed punt om in te stappen en om de nieuwe stijging mee te maken, al kan deze dus nog wel even op zich laten wachten.