Stedendriehoek

Beleef een eersteklas ervaring op een unieke locatie

Foto: Wiranda Lund

Fine dining restaurant Sizzles at the Park heeft zijn deuren geopend aan de Kerklaan 17 te Apeldoorn. Met precieze aandacht voor detail, perfecte uitvoering en uitzonderlijke service, bieden eigenaren Esther en Leon Habers samen met hun team een eersteklas ervaring aan op een unieke, aan het Oranjepark gelegen, locatie.

Het prachtig gerenoveerde monumentale pand waar Sizzles at the Park in gehuisvest is, deed vanaf 1879 dienst als Handboogschutterij van Koning Willen III. Later deed deze unieke locatie dienst als Sociëteitsgebouw. Drie Apeldoornse partijen (restaurant Sizzles, de Sociëteit Apeldoorn en Apeldoorners Rik Klinkhamer en Bas Gregoor – onder andere bekend van Cityside Apartments) sloegen de handen ineen om het pand een nieuwe bestemming te geven.

SIP – DINE – CHILL

Sizzles at the Park biedt een breed concept. In het DINE-gedeelte kunt u genieten van gastronomische à la carte-gerechten of kunt u kiezen voor een drie- of viergangenmenu. Vindt u het leuk om verrast te worden? Dan is het ‘tasting menu‘ écht iets voor u. In de prachtige CHILL-ruimte krijgt men een avontuurlijke Japans-Peruaanse ervaring uit de Nikkei cuisine. Hier geniet u van een tiengangen sharing menu. Daarnaast kunt u bij de bar in het SIP-gedeelte genieten van de uitgebreide cocktail- en wijnkaart met bijpassende bites. “Al met al willen we mensen in de watten leggen en een avondje uit bezorgen”, vertelt Bas namens het team.

Coronamaatregelen

Wegens de coronamaatregelen kan het team dertig gasten in het restaurant verwelkomen. “Uiteraard is het niet zoals we gehoopt hadden, maar we maken er het beste van. Gelukkig mogen we nog gasten ontvangen.” Hoewel het gek was om de Koninginnelaan te verlaten, gaat het team vol enthousiasme aan de slag op de nieuwe locatie. Men kijkt positief naar de toekomst. “Wat betreft de coronamaatregelen zien we het wel. We hebben een creatief team en we gaan zeker niet achterover leunen.” Bas glimlacht: “We gaan ervoor!” Meer informatie of reserveren? Bel naar 055-5789222, mail naar info@sizzlesatthepark.nl of kijk op www.sizzlesatthepark.nl.