Stedendriehoek

Beautysalon Belissima viert jubileum met nieuwe behandeling

door Elisa De Bruijn

APELDOORN – Beautysalon Belissima bestaat in december 25 jaar. Eigenaresse Kyra Demmer (48) is trots op deze mijlpaal. Ter gelegenheid van dit jubileum lanceert zij een nieuwe behandelingsmethode: Global Peels.

Kyra wist vanaf haar achtste al dat zij een schoonheidssalon wilde beginnen. “Toen ik een klein meisje was kwam mijn moeder wel eens helemaal opgedoft thuis. Ik vroeg haar waar ze geweest was en overtuigde mij om mee te gaan. Sindsdien is mijn passie daarvoor niet meer weggegaan.” Kyra opende na verschillende opleidingen rond specialisatie van schoonheid, op haar 23ste haar eigen zaak in 1998, waar zij tot op de dag van vandaag alle touwtjes zelf in handen heeft.

Kyra’s behandelingen verschillen van andere beautysalons. “Veel schoonheidsspecialisten en beautysalons houden zich vooral bezig met huidverzorging in plaats van huidverbetering. Hier zit namelijk een groot verschil in.” Kyra houdt zich volop bezig met huidverbetering vanbinnen en vanbuiten. “Voor de buitenkant maak ik gebruik van producten die invloed hebben op iemands genen. Producten zoals HydroPeptide, Skin Booster-behandeling of DSV Collageen-draden maken de huid steviger, verzachten lijntjes en rimpels en verminderen pigmentatie.” Verder specialiseert Kyra zich in verschillende beautybehandelingen zoals pedicure, Reiki, het verven van wimpers en wenkbrauwen en nog veel meer. “Voor de binnenkant zijn er ook verschillende manieren om de huid te verstevigen. Door middel van de juiste voedingsmiddelen en supplementen verbeter je de huid van binnenuit.” Op dit moment houdt Kyra zich ook bezig met Global Peels. “Bij een normale chemische peeling heb je te maken met een vervellingsproces, wat bij de Global Peeling niet aan de orde is, maar wel een fantastisch resultaat geeft. Dit is dus een enorme uitkomst.”

Er is tegenwoordig heel veel vraag naar natuurlijke huidverbetering zonder het gebruik van Botox of fillers. Beautysalon Belissima is hiervoor het juiste adres. “Voor het beste resultaat werk ik samen met mijn cliënt en bespreken we alle mogelijkheden en persoonlijke voorkeuren. Dit leidt tot een prachtig resultaat en betrouwbare ontwikkelingen, iets wat bij mij op nummer één staat.”

Beautysalon Belissima is gevestigd aan De Parkelaar 45. Telefoon 06-51308150, e-mail kyra@belissima.nl, website beautysalonbelissima.nl