Stedendriehoek

Basisvaardigheden oefenen? TaalDigiHuis CODA helpt

APELDOORN – Het TaalDigiHuis helpt bij alle basisvaardigheden zoals taal, rekenen en werken op de computer. In Apeldoorn zijn er op verschillende plekken informatiepunten. Daar kun je vragen stellen. Ook zijn er cursussen waar je aan mee kunt doen. Zoals bijvoorbeeld de gratis computercursus Klik & Tik.

Klik & Tik

Wil je beter leren werken op de computer en wil je dit samen met anderen oefenen? Dan is de gratis cursus Klik & Tik iets voor jou. Tijdens deze basiscursus leer je in zes weken alles over e-mailen, veilig zoeken op internet en internetbankieren. Je gaat één keer per week in je eigen tempo met de oefeningen aan de slag. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig om je te begeleiden. Heb je zelf een laptop of tablet, dan mag je die natuurlijk meenemen.

Meedoen?

In april start er een nieuwe cursus Klik & Tik bij Het Atrium. Wil je hieraan meedoen, geef je dan snel op. Er is plek voor acht deelnemers. Als de cursus vol is, kunnen we je op een wachtlijst plaatsen.

Het Atrium

Aristotelesstraat 603, Apeldoorn

dinsdag 16, 23 en 30 april en 7, 14 en 21 mei

van 13.00 tot 14.30 uur

Iets voor jou? Neem dan contact op met TaalDigiHuis CODA. We helpen je graag. Ons telefoonnummer is (055)5268561 en het e-mailadres is taaldigihuis@coda-apeldoorn.nl.

Goed om te weten: vanaf eind augustus starten er op verschillende locaties weer nieuwe cursussen Klik & Tik. Zodra we meer weten over de startdata en locaties, is dat te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/klikentik.