Stedendriehoek

Babykleding shoppen voor de winter? Deze items mogen niet ontbreken!

Welk seizoen het ook is, babykleding moet aan verschillende eisen voldoen. Zo wil je dat de kleertjes van je kleintje er leuk uitzien, lekker zitten en gemaakt zijn van duurzame materialen. Maar wat voor kleertjes heeft je kindje tijdens de koudere dagen nodig, en bij welke merken kun je goed terecht? In dit artikel zetten we Donder in de schijnwerpers: een mooi nieuw merk dat de leukste duurzame babykleertjes op de markt brengt. Benieuwd wat Donder allemaal in huis heeft?

Maak kennis met Donder
Donder staat bekend als the cutest baby brand. Alle kleertjes van dit merk worden gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch geproduceerd katoen. Daarmee draagt Donder bij aan een schonere wereld en een betere natuur. Kies je voor Donder babykleding, dan is dat dus niet alleen goed voor jou en je kleintje, maar ook voor de wereld. Het zachte katoen voelt heerlijk aan op de gevoelige babyhuid, en de kleertjes zijn al beschikbaar vanaf maat 38 (prematuur). Ook de allerkleinsten kunnen de kleding van Donder dus dragen.

The cutest baby brand
Het is belangrijk dat babykleding lekker zit. De jonge babyhuid is erg gevoelig voor irritaties, waardoor de kleertjes die je kleintje draagt lekker zacht moeten zijn en geen scherpe naden mogen hebben. In de winter is het belangrijk dat de kleertjes lekker warm zijn. Dat krijg je voor elkaar door je baby lekker veel laagjes aan te doen, en ook aan een mutsje of zachte slofjes te denken. Het is prettig wanneer de kleding gemaakt worden van duurzame materialen en een beetje stretchy zijn, zodat je ze gemakkelijk kunt verwisselen.

Fijne kleertjes voor de winter
In de winter draagt je baby andere kleertjes dan in de zomer. Bij Donder vind je gelukkig een uitgebreid assortiment aan babykleertjes en -accessoires. Voor de winter hebben ze leuke kleding in huis, zoals warme mutsjes en vestjes. Of wat dacht je voor leuke babyslofjes voor de winter? Die houden de voetjes van je kleintje lekker warm. Het leuke van Donder is dat de kleertjes uit de verschillende collecties mooi met elkaar te combineren zijn. Door de zachte kleurtjes en het lieve Donder-logo passen alle kleertjes en accessoires hartstikke leuk bij elkaar. Dat zorgt ervoor dat je in een handomdraai een mooie winteroutfit voor je kleintje samenstelt.