Stedendriehoek

Autoverhuur Bultman wederom gedupeerd

De coronaperikelen hakken er hard in bij Autoverhuur Bultman. Een belangrijk deel van het wagenpark staat stil. Doordat scholen, verzorgingstehuizen en woongroepen geen uitjes meer doen heeft Bultman een groot deel van de personenbussen begin dit jaar stil moeten zetten. Ook de auto’s bestemd voor de evenementenbranche en standbouwers staan veelal stil.

Het zijn “zware tijden” volgens Dave Bultman. “Maar we houden de moed erin en gelukkig rollen we nog steeds en gaan we meer en meer de goede kant weer op. Door de vele aanpassingen en maatregelen worden onze auto’s ook door andere branches ontdekt en ontstaan er nieuwe afzetgebieden, wat ons natuurlijk vrolijk stemt!”

Vanochtend was het echter voor Bultman wel weer een domper. Bij zes auto’s zijn vannacht de roetfilters onder de auto vandaan gesloopt. Dit is al twee keer eerder gebeurd, waarna er verschillende maatregelen getroffen zijn voor de beveiliging. Helaas is de ‘boevengilde’ weer langs geweest. De schade loopt richting de 10.000 euro meldt Dave, die zichtbaar baalt.