Stedendriehoek

Apeldoornse meidenop nationale televisie

APELDOORN – Vanaf zaterdag 7 april zijn de Apeldoornse meiden Lotte, Valerie en Yvana te zien in de nieuwe AVROTROS tv-serie de Eindmusical. De leerlingen van Tim Koldenhof Producties werden tijdens een casting op de Apeldoornse theaterschool uitgekozen om mee te doen.

De nieuwe serie de Eindmusical gaat over leerlingen uit groep 8 die samen richting hun eindmusical werken. Joji Na van Tim Koldenhof Producties: “Natuurlijk zijn we trots! Onwijs gaaf voor deze meiden dat ze zo’n ervaring mogen opdoen in een nationale televisieserie.” 

De Eindmusical is een achtdelige scripted-reality serie over een groep 8. Onder begeleiding van een professioneel team, bestaande uit Maurice Wijnen (musical-expert) en Carline Brouwer (regisseur van onder andere The Bodyguard), studeert de klas in een vakantiehuis de eindmusical in. De klas leert elkaar nóg beter kennen, en thema’s als verliefdheid, pesten, heimwee en het naderende afscheid van groep 8 komen aan bod. Uiteindelijk is het moment daar: de grote opvoering van hun musical met daarin bekende hits van het Junior Songfestival. Een spannend, emotioneel maar vooral swingend afscheid van acht jaar basisschool.