Stedendriehoek

Apeldoorner Fahid Allizi wint Mister Tattoo Senior NL 2019

APELDOORN/AMSTERDAM – Afgelopen zaterdag stond de 32-jarige Fahid Alizzi in de finale van Miss & Mister Tattoo NL 2019. Tot zijn grote verbazing won hij de titel Mister Tattoo Senior NL 2019. “Ik ben superblij”, vertelt de winnaar enthousiast. “Ik had niet verwacht dat ik zou winnen.”

De modellenwedstrijd Miss & Mister Tattoo werd dit jaar voor het eerst georganiseerd in Nederland. Hierbij werden alle modellenregels verbroken. Het draaide namelijk niet alleen om het uiterlijk, maar ook om je persoonlijkheid en tatoeages. Deelnemers streden in vier categorieën: vrouwen onder de 30 jaar, vrouwen boven de 30 jaar, mannen onder de 30 jaar en mannen boven de 30 jaar.
Tijdens de finale moest Fahid in verschillende outfits over de catwalk lopen. “Het was superleuk om te doen. Ik wist niet waar ze precies op gingen letten en als je dan hoort dat je gewonnen hebt, dan ben je superblij.” Hij heeft een reis naar Miami gewonnen. “Hier ga ik in april naartoe. Daarnaast heb ik een modellencontract gewonnen bij Inkdollz en mag ik met digital foto artist Frans Heidenis aan mijn portfolio werken.”
Net voor de finale liet Fahid een tatoeage zetten door tattoo artist Matthew Luhukay. Matthew werd tweede bij het tweede seizoen van het televisieprogramma Ink Master: Meesters van de Lage Landen. De winnaar bezocht Matthews shop Black Sword Tattoo Parlour om de tatoeage te laten zetten. “Ik vind de tattoo gewoon mooi. Ik zie een tatoeage als een stuk kunst waar je samen aan werkt. Het hoeft niet altijd een diepere betekenis te hebben.”
Fahid is ook een samenwerking aangegaan met Black Sword Tattoo. “Op maandag 19 november heb ik mijn volgende afspraak staan. Dan wordt er een tatoeage ontworpen door Joy Damon.” Namens Black Sword Tattoo mag Fahid ook een tattoo weggeven ter waarde van €500 euro. “Je kunt tot en met dinsdag 13 november meedoen. Kijk voor de voorwaarden op mijn Instagramaccount @Fahidalliziofficial.”