Stedendriehoek

Apeldoorn in discussie met D66 tweede kamerlid Marijke van Beukering

D66 Apeldoorn organiseert vrijdag 5 maart vanaf 20.00 uur een digitale discussie bijeenkomst met D66 tweede kamerlid Marijke van Beukering.

Iedere geïnteresseerde is van harte welkom om deze gratis ZOOM meeting bij te wonen. In de bijeenkomst staat de vraag centraal: hoe creëren we gelijke kansen en voorkomen we armoede? Graag uw deelname per mail voor vrijdagmiddag 17.00 uur aankondigen via discussie@d66apeldoorn.nl.  Na uw aanmelding krijgt u de benodigde zoomlink toegestuurd.

Als Tweede Kamerlid zet Marijke van Beukering zich in voor mensen in kwetsbare posities. Ze vindt het belangrijk dat ze voldoende aandacht en ruimte krijgen om zich goed te ontwikkelen. Verder vindt ze dat het niet mag uitmaken waar je wieg stond. Iedereen moet een gelijke kans krijgen in het leven.
“Politiek en inwoners lijken steeds verder van elkaar af te staan,” zegt Marijke van Beukering,  “Het is belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven en open te staan voor elkaars ideeën en zorgen. Zo creëren we een samenleving van verbondenheid.”