Stedendriehoek

Apeldoorn Business Awards

APELDOORN – Apeldoorn heeft prachtige bedrijven. Bedrijven die passie, lef en visie tonen. Die zich dagelijks proberen te verbeteren. Op donderdag 12 oktober, tijdens de Apeldoorn Business Awards, krijgt het bedrijfsleven van Apeldoorn een podium.

De Apeldoorn Business Awards is opgericht door Mike van Woudenberg en Marc Ankersmid. Het doel is om het Apeldoorns bedrijfsleven te inspireren en verbinden. Mike: “We zijn vorig jaar goed begonnen met een uitverkochte editie en ook dit jaar belooft het weer een bijzondere avond te worden.”

De selectieprocedure is een serieuze zaak. De voordrachtcommissie selecteert per categorie een aantal bedrijven die uitgebreid beoordeeld en besproken worden. Tips via social media worden ook meegenomen. Nadat er een longlist is opgesteld, is de jury aan de beurt. De jury bespreekt de bedrijven, legt bezoeken af en maakt de drie genomineerden per categorie bekend. Alle genomineerde bedrijven krijgen bezoek van de jury en de beschikbare financiële en juridische informatie wordt gecheckt. Uiteindelijk bepaalt de jury per categorie een winnaar.

Naast de juryprijzen krijgt het publiek de kans om een stem uit te brengen op zijn favoriet. De genomineerde met de meeste stemmen ontvangt de Publieksprijs. Een stem breng je uit via www.apeldoornbusinessawards.nl/stemmen.  

 

De genomineerden van de Apeldoorn Business Awards 2017 zijn:

(Detail)handel en horeca: Je m’appelle – Via Natura – Het Kaaslokaal

Dienstverlening: Parkendaal Lyceum – Hildering Groenkunst – Synensis

Toerisme: De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij – Bungalowpark Hoenderloo – Explore Tanzania

Industrie & Technologie: Hamer – Mulder Connect – Owens Corning Veil Netherlands

Starters: BlueView Apeldoorn – Claudio’s IJssalon – Salon 1813

Maatschappelijke organisaties: Stichting Truckersevenementen – Atlant – De Wenum Hoeve

 

De presentatie van de Award Night wordt verzorgd door Harm Edens. Tickets voor de Award Night gaan hard. Er zijn nog maar een aantal kaarten beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar via www.apeldoornbusinessawards.nl/tickets.