Stedendriehoek

‘Anderhalve meter afstand geen probleem bij reparaties’

Veel ondernemingen zijn sinds half maart, een half jaar geleden ondertussen, flink in de problemen geraakt door de aanhoudende coronacrisis. Al die tijd ging het werk voor Antonie ter Hove en zijn A&B reparatie service echter gewoon door. Want huishoudelijke apparaten en witgoed gaan toch stuk, coronavirus of niet, en moeten dan gemaakt worden.

“Wasmachines, (combi)magnetrons en kookplaten gaan ook in deze periode kapot en die willen de mensen toch graag gerepareerd hebben”, knikt Antonie. Met zijn bus bedient hij de gehele regio Stedendriehoek en hij rijdt letterlijk van hot naar her om allerhande storingen aan witgoed en keukenapparatuur te verhelpen. Antonie, 24/7 bereikbaar, komt dus bij particulieren thuis, maar ook zorginstanties en recreatieparken doen met plezier en nimmer vergeefs een beroep op zijn expertise.

In deze coronatijd, waarin volgens de RIVM-richtlijnen inmiddels weer veel mag mits de anderhalvemetermaatregel maar wordt aangehouden, voert Antonie aan huis reparaties uit. Maar deze gewenste afstand in acht nemen, is het afgelopen halfjaar nooit een probleem geweest, legt hij uit: “Bij reparaties hoeven de klanten immers nooit over mijn schouder mee te kijken.” Antonie heeft diverse onderhoudsmiddelen standaard achter in zijn busje klaarliggen. “Onze witgoedservice omvat meer dan alleen het komen repareren van uw apparaten. U kunt bij ons alles over uw witgoed en huishoudelijke apparaten vragen. Door onze jarenlange kennis en ervaring proberen wij u dan ook zo goed mogelijk te helpen.” En dat wordt door de klanten ook enorm gewaardeerd, blijkt uit de enthousiaste feedback op Google Reviews.

Tenslotte heeft Antonie nog een paar handige, huishoudelijke mededelingen. “Gebruik in de wasmachine niet te veel wasmiddel of zeep en liefst ook weinig tot geen wasverzachter. Zo voorkom je ongewenst eczeem en andere klachten. Uiteindelijk is dit beter voor het milieu, de portemonnee en je gezondheid. In het kader van het coronavirus is het bovendien heel verstandig om zoveel mogelijk op 60 graden te wassen; daarmee spoel je mogelijke besmettingen van je textiel zoals hand- en theedoeken af, wat bij lagere wastemperaturen niet lukt. Én: maak regelmatig de filters van je wasmachine en vaatwasser schoon, zo gaan ze langer mee!”

Wie verzekerd wil zijn van een snelle reparatieservice, heeft daar zelf een belangrijke hand in, vertelt Antonie. “Op onze website www.abrs.nl kunt u het reparatieformulier invullen. Stuurt u hierbij een foto mee van het typeplaatje, dan kunnen wij u sneller van dienst zijn. Ook de locatie van deze typeplaatjes vindt u op onze website.” Bel voor meer informatie ook 06-30537601.