Stedendriehoek

Ambachtelijke bedrijfslunch in Utrecht

Een bedrijfslunch kan veel voordelen hebben. Bij een bedrijfslunch zit je met alle werknemers aan een tafel te genieten van een heerlijke lunch tijdens de lunchpauze. Zo kan je gezellig met je collega’s praten terwijl je lekker aan het eten bent. Natuurlijk kan je als bedrijf alles inkopen bij de supermarkt wat nodig is voor een bedrijfslunch en deze zelf samenstellen. Hiervoor moet je echter weer naar de supermarkt, rekening houden met iedereens voorkeuren en nog meer. Een bedrijfslunch van de Buurtboer is een stuk makkelijker.

De bedrijfslunch van de Buurtboer

De Buurtboer is een bedrijf dat bedrijfslunches regelt die bestaan uit biologische en ambachtelijke producten. Deze producten worden bereid door kleine bedrijven in de omgeving. Zo weet je zeker dat je verse producten krijgt. De producten worden altijd dezelfde ochtend nog bereid en worden geleverd in kratjes en koeltassen voor je bedrijf. Het enige wat je nog hoeft te doen is de tafel dekken.

Er zijn veel producten waar je uit kan kiezen bij het regelen van een bedrijfslunch. Je kan zelf de lunch samenstellen en je voorkeuren en allergieën aangeven. Je kan kiezen uit heerlijke biologische spreads, ambachtelijk bereid brood en lekkere soepjes. Daarnaast kan er ook vers seizoensfruit worden geleverd naar je bedrijf voor bij de lunch. Tussen 9 en 12 uur in de ochtend wordt de lunch gebracht en geleverd.

Een bedrijfslunch in Utrecht van de Buurtboer is beschikbaar vanaf 4.50 per persoon. Dit afhankelijk van voorkeuren, hoeveelheden en wensen. Alle producten worden met liefde bereid zodat je elke dag kan genieten van een heerlijke lunch met al je collega’s. Door de lunch te delen met collega’s kan je ook gezellig met ze praten en genieten van de pauze. Dit draagt bij aan teambuilding en motivatie van het team.

Het voordeel van een bedrijfslunch

Een bedrijfslunch brengt veel voordelen met zich mee. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van een heerlijke lunch direct naar je bedrijf bezorgd tegen een aantrekkelijke prijs. De producten zijn volledig biologisch en ambachtelijk bereid wat natuurlijk een stuk beter smaakt. Je kan ook elke keer variëren van producten. Heb je zin in iets anders? Dit kan je gerust aangeven.

Via de website van de Buurtboer kan je gemakkelijk een volledig verzorgde bedrijfslunch regelen. De lunch wordt direct bij je bedrijf bezorgd door middel van handige kratjes en koeltassen. Het enige wat je hoeft te doen is de tafel dekken. Hier leer je meer over de werkwijze van de Buurtboer.