Stedendriehoek

Alles voor de vloer en voor het raam

Woningstoffering is maatwerk, want iedere klant heeft eigen specifieke, unieke wensen. Een uitstekende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid, maar vakmanschap, ervaring, aandacht voor details, gekoppeld aan een persoonlijke, perfecte service, zijn andere belangrijke elementen. Daarom bent u voor een eersteklas eindresultaat bij Simson Tapijt aan het juiste adres.

Simson Tapijt aan de Everlaan 29 is, sinds 1973, een echt familiebedrijf, waarbij Arjan Fiechter in 1996 in de voetsporen van zijn vader is getreden. “Ik zeg altijd: we hebben alles voor de vloer en voor het raam. Alweer 47 jaar zijn we met onze winkel – met een oppervlakte van 400 m2 – midden in een woonwijk gevestigd. Dat heeft als voordeel dat de klanten hier eenvoudig kunnen parkeren en ook gericht hierheen komen. En ze blijven komen, ook in deze coronatijd, want veel mensen benutten hun ‘vakantiepotje’ dit jaar om in huis aan de gang te gaan.”

Aan de uitnodigende koffietafel kan de klant even rustig door de diverse stalen neuzen, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. Het assortiment van Simson Tapijt omvat uitgebreide collecties tapijt, vinyl, PVC-vloeren, laminaat, gordijnen en zonwering. “De klant kan er volkomen op vertrouwen dat het bestelde exact volgens zijn of haar wensen wordt afgeleverd en gemonteerd, gelegd of gehangen.” In alle artikelgroepen zijn de A-merken volop vertegenwoordigd. “Wij kleden een huis echt aan, dat is enorm dankbaar werk.”

Bij Simson Tapijt treft u een ruim assortiment tapijt aan in alle mogelijke kleuren en kwaliteiten, waarvan een groot gedeelte uit voorraad leverbaar is. Arjan: “Daarnaast hebben wij ook tapijttegels en een groot assortiment droog- en schoonloopmatten.” Bij Simson Tapijt treft men tevens een ruim assortiment vinyl aan in alle mogelijke kleuren en kwaliteiten. Voor elk type vloer is in de winkel bovendien het perfecte reinigingsmiddel verkrijgbaar.

Arjan: “U droomt van een prachtige vloer die snel en makkelijk te plaatsen is? Laminaat waarvan alle panelen mooi in elkaar klikken, zonder lijm? Dankzij het originele click-systeem van Parador legt u het perfecte laminaatparket. Wij hebben daarnaast een breed assortiment PVC-vloeren van de beste kwaliteit. Bij PVC is het zeer belangrijk dat de ondervloer perfect geëgaliseerd wordt. Ook dat wordt door ons verzorgd.”

Gordijnen en zonweringen
Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige woningtextiel voor uw interieur, ook dan bent u bij Simson Tapijt aan het juiste adres. “Een breed assortiment producten zoals wave-plooigordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, lamellen, paneelgordijnen, overgordijnen, vitrage etc. kunnen wij u bieden. Natuurlijk is ieder type verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten, kleuren en dessins. Voor deze donkere maanden hebben we ook een aantrekkelijke actie: een tweede vouwgordijn voor de halve prijs!

Verder is Simson Tapijt een sterke speler met hoogwaardige zonweringen. Prijsopgave is geheel vrijblijvend en het op- en inmeten worden gratis verzorgd. “Desgewenst kunnen we bij de klant thuiskomen met stalen. En let op: binnenkort presenteren wij onze geheel vernieuwde website! Verder hebben wij geen vaste koopavond, maar u kunt altijd op afspraak ’s avonds langskomen!”

Everlaan 29
7315 EZ Apeldoorn
T 055-5211350
E  info@simsontapijt.nl
W  www.simsontapijt.nl