Stedendriehoek

Alle verzamelaars in Epe verzamelen!

Veluws Museum Hagedoorns Plaatse maakt in 2021, naast de expositie ‘75 Jaar Bevrijding: waar zijn wij eigenlijk van bevrijd?’ wisselende tentoonstellingen met verzamelingen uit het bezit van inwoners van de gemeente Epe. “Ben jij inwoner van onze gemeente en heb jij een mooie verzameling die je graag wilt laten zien aan onze bezoekers? Meld je dan nu aan!” aldus Yvon van der Meer.

“Iedere verzamelaar mag dit jaar acht weken deze verzameling in ons museum tonen en onze bezoekers laten genieten. Daarna krijgen andere verzamelaars weer een kans. Wil jij jouw verzameling laten zien? Dan nodigen wij jou uit om foto’s in te sturen van de meest bijzondere stukken van jouw verzameling. Vertel ons er bij wat er zo opvallend is aan jouw verzameling, waarom jij deze bijzonder vindt. Een team van experts gaat de inzendingen bekijken en maakt een keuze. Wij bieden jou een uniek podium in ons museum, jij krijgt uiteraard gratis toegang tot ons museum in 2021 èn je krijgt twee vrijkaarten zodat jij gasten kunt uitnodigen om jouw verzameling in ons museum te laten zien.”

Spelregels

Van der Meer vervolgt: “We hebben een paar spelregels: jouw verzameling is schoon en vrij van ongedierte/schimmels. Je hebt ook een streepje voor als jouw verzameling echt opvallend is èn een relatie heeft met de Noord-Veluwe of met landbouw. Stuur een foto van (een deel van) jouw collectie vóór 2 februari 2021, met daarbij een enthousiaste beschrijving, naar e-mail info@hagedoornsplaatse.nl. Wij nemen dan in de tweede week van februari contact met je op. Onze tentoonstelling start op 2 maart 2021.”