Stedendriehoek

Alle geldzaken onder één dak bij De Hypotheekshop

Sinds 6 april is De Hypotheekshop (voorheen De Hypotheekshop Centrum) in Apeldoorn-Zuid gevestigd, aan de Kayersdijk 149. Op deze ruime locatie, langs een doorgaande weg met volop parkeergelegenheid voor de deur, is een compleet pakket af te nemen als het gaat om hypotheken, makelaardij, verzekeringen en belastingadvies. Als onderdeel van Tijmen Kroes en een landelijke ongebonden franchise-organisatie is bij De Hypotheekshop alle kennis onder één dak te vinden. En aan ervaring geen gebrek, want al sinds 1991 wordt bij De Hypotheekshop een duidelijk en helder advies gegeven.

“Wij helpen graag om woonwensen te realiseren en dat doen we door een scherpe prijs te bieden en diensten te combineren”, aldus Leon Kroes. “Denk bijvoorbeeld aan het combineren van makelaar-service, verzekeringen en belastingadvies. Een goed hypotheekadvies is natuurlijk wel wat meer dan de laagste rente”, vult Ronny Lesnussa aan. “We vergelijken onafhankelijke hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders. En bij ons is het vanzelfsprekend dat wij uitgaan van jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen. Zo komen we samen tot een hypotheek die bij jouw inkomen en je nieuwe huis past. Doordat wij alles onder één dak hebben kunnen wij een totaalpakket bieden en dat is wel zo makkelijk voor de klant.”

Misschien droom je wel van een verbouwing van je huis, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? “Je kunt je spaargeld gebruiken, je hypotheek oversluiten of een persoonlijke lening afsluiten. Wij helpen graag met het vinden van het juiste antwoord. We kijken samen naar wat handig is voor jouw situatie. Wat onze klanten in elk geval bij ons krijgen is een onafhankelijk en eerlijk advies. Objectief, zonder voorkeuren van ons als adviseur. We nemen de persoonlijke wensen en omstandigheden als uitgangspunt en werken van daaruit naar de beste mogelijkheden. Zo vergelijken we alle geldverstrekkers en bieden we onze klanten de scherpste rente en de beste voorwaarden uit de markt. Het beste advies, daar gaat het ons om. En dat toegepast op elke keer weer een unieke situatie.”

Een hypotheek afsluiten is één ding, maar daar wil je liever niet al te veel omkijken naar hebben. Daarom kan De Hypotheekshop ook nazorg bieden. “Wij zorgen er dan voor dan je geen omkijken hebt naar je financiën. Als je dat wilt, dan houden wij jouw hypotheek en jouw persoonlijke situatie in de gaten. Kan het beter? Dan geven we een seintje. En heb je op een ander moment een financiële vraag? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!”

Over De Hypotheekshop

De Hypotheekshop is ontstaan uit de NVM Hypotheekshop. In de loop van de tijd is De Hypotheekshop zelfstandig verder gegaan en zijn er steeds meer producten bijgekomen, zoals financiële producten en verzekeringen. Op die manier is alles op het gebied van wonen en geld op één locatie te vinden. De Hypotheekshop is de grootste onafhankelijke financiële adviesketen, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk en persoonlijk advies over hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Het is één van de labels van CMIS Franchise en onderdeel van CMIS Group.

Over Tijmen Kroes

Met meer dan 40 jaar ervaring haalt het team van ruim 40 specialisten alles uit de kast voor iedereen die zijn of haar zaken goed geregeld wil hebben. Een passende verzekering, onafhankelijk hypotheekadvies en begeleiding bij de verkoop van je huis. Bedrijven worden ondersteund met fiscaal advies en vastgoedbeheer.

Informatie en contact

De Hypotheekshop is te vinden aan Kayersdijk 149 in Apeldoorn Zuid. Wil je meer informatie, dan kun je een kijkje nemen op de website www.hypotheekshop.nl/apeldoornzuid, bellen naar 055-5788840 of mailen naar apeldoorn755@hypotheekshop.nl. Via de website is het mogelijk om zelf een afspraak in te plannen. Ook is het mogelijk om een videochat- of belafspraak in te plannen.