Stedendriehoek

Alle bezorg- en afhaalinitiatieven gebundeld in online zoekmodule

Tom Dirksen is eigenaar van Bistro Meester in de Van Kinsbergenstraat, één van de horecagelegenheden die een kerstdiner voor thuis presenteren. (Foto: Rob Voss)

APELDOORN – Met de herziene coronaregels zijn vele Apeldoornse ondernemers weer gestart met verschillende afhaal- en bezorginitiatieven. Al deze initiatieven zijn collectief gebundeld op uitinapeldoorn.nl/thuismenu, waardoor de gebruiker in één oogopslag kan zien welke lokale horecaopties er voorhanden zijn.

Op uitinapeldoorn.nl/thuismenu is een overzicht te vinden van alle afhaal- en bezorgopties in en rondom Apeldoorn. Er kan door gebruikers geselecteerd worden op verschillende filters. Waar heb je zin in? Welke dag? Welke locatie? Er is voor ieder wat wils. Door direct door te verwijzen naar de website van de aanbieder, gaat 100% van de opbrengst naar de desbetreffende horecaondernemer.

Kerstmaal aan huis
Ook een overzicht van kerstbrunches en het bestellen van kerstdiners voor thuis behoort tot de mogelijkheden door te filteren op ‘alles voor de feestdagen’. Want ondanks het feit dat de horeca nog geopend mogen zijn, moeten zij als gevolg van de avondlockdown om 17.00 uur gesloten zijn. Voor veel restaurants betekent dat dat zij de deuren helemaal gesloten moeten houden. Het pas geopende Bistro Meester in de Van Kinsbergenstraat is daar een voorbeeld van. Eigenaar Tom Dirksen: “Door de huidige maatregelen hebben we onze bistro helaas tijdelijk moeten sluiten. Maar we gaan natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. Net als vele andere horecaeigenaren zijn we onlangs gestart met een afhaalinitiatief en pakken we uit met een kerstdiner voor thuis. Goed en fijn dat alle Apeldoornse horeca-initiatieven gebundeld staan op één plek!”

Aanmelden horeca
Om het overzicht up-to-date te houden, wordt de tool uitinapeldoorn.nl/thuismenu diverse malen per week bijgewerkt. Horecazaken in Apeldoorn die plannen hebben voor een eigen bezorgservice of andere bijzondere services hebben om deze moeilijke tijd door te komen, kunnen zich melden door te e-mailen naar redactie@apeldoornmarketing.nl. Ook wijzingen of bijzondere initiatieven kan men doorgeven via dit mailadres. Deze online tool is een initiatief van Apeldoorn Partners, een samenwerkingsverband tussen Apeldoorn Marketing, Centrummanagement Apeldoorn, Apeldoorn Congresstad en Toeristisch Platform Apeldoorn.