Stedendriehoek

Accres start met koersbal in de wijkcentra

APELDOORN – In wijkcentrum Het Bolwerk aan de Ravelijn 55 is er op donderdag 23 februari vanaf 13.30 uur een inloopmiddag om vrijblijvend mee te spelen en/of kennis te maken met het balspel koersbal.

Op dinsdag 7 maart kan men vanaf 14.00 uur voor de inloopmiddag terecht in wijkcentrum Op Dreef aan de Kooikersplaats 33-35, om samen met andere wijkbewoners koersbal te spelen.

Koersbal is een balspel dat binnen wordt gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter. De bedoeling van het spel is om de ballen zo dicht mogelijk te rollen richting het witte doelballetje. Koersbal is leuk en zeker niet moeilijk. Er is weinig kracht voor nodig. Iedereen kan het leren en zal dan ervaren dat koersbal een gezellig en verassend spel is.
Wie het leuk lijkt om mee te doen met koersbal in het wijkcentrum, of andere vragen heeft, kan contact opnemen met Ingvild Lith, sociaal beheerder van wijkcentra Accres, via telefoon 06-13144371 of e-mail ilith@accres.nl. Zie voor meerdere activiteiten in de wijkcentra ook de agenda elders in deze krant of kijk op www.accres.nl/wijkcentra/agenda