Stedendriehoek

Aanraking maakt het verschil

APELDOORN – De praktijk voor Rebalancing en Familieopstellingen van Janneke Venema bestaat twintig jaar! Twintig jaar balanceren met lichaam en geest op weg naar een nieuw evenwicht. Honderden lichamen en families zijn onder Jannekes handen en ogen geweest. Lichter en opgelucht zijn deze mensen de deur uitgegaan.

In de praktijk aan de Distelvlinderlaan 43 in Zuidbroek, Apeldoorn, werkt Janneke voor iedereen met interesse in zijn eigen lichaam en leven. De nieuwe film over haar werk ging 24 mei in première.

Waarvoor kom je naar de praktijk?

Heb je acute of chronische klachten? Weet je er niet goed raad mee? Heb je al andere hulpverleners bezocht? Zit je met je familie in de maag? Wil je scheiden? Mis je aanraking of ben je er juist bang voor? Kom gewoon, met je lichaams- en levensvragen.

Janneke weet met haar twintig jaar ervaring snel tot de kern te komen. Dit werk is op haar lijf geschreven. Geen vraag is haar te gek, geen onderwerp taboe en geen lichaam te moeilijk. Of je nou op de tafel of in een opstelling belandt: het helpt je. Janneke weet met haar eindeloze ervaring, enthousiasme en humor een weg te banen naar nieuwe mogelijkheden.

Wat vind je hier?

De praktijk is een oase van rust. Integriteit is gegarandeerd, het is een veilige plek om (aan)geraakt te worden. Ontdek dat je lichaam beter kan ademen, meer ontspannen, soepeler bewegen dan je dacht. En dat je invloed hebt op je leven en relaties.

Jubileumaanbieding

Boek een sessie voor jezelf en krijg een uur gratis behandeling cadeau, om weg te geven aan iemand die de praktijk niet kent.

Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2024.

Praktijk voor Lichaamstherapie en Systemisch Werk

Janneke Venema

www.rebalancing-apeldoorn.nl

info@rebalancing-apeldoorn.nl

06-24796644.