Stedendriehoek

A-Vision winnaar golfcompetitie  

Naast de Stedendriehoek Businesscompetitie, waarschijnlijk de grootste golfcompetitie voor bedrijven van het land, wordt gedurende de wintermaanden de Stedendriehoek Winter Business League (WBL) gespeeld.

De opzet is hetzelfde. De teams bestaan uit twee spelers, waarvan de captain verbonden is aan het deelnemende bedrijf. De teams worden verdeeld over poules voor de onderlinge partijen en de beste daarvan plaatsen zich voor de grote finale.

Tijdens deze finale bleek het team van A-Vision, bestaande uit Wim Lubbers (links op foto) en Hans Bijwaard, ongenaakbaar. Met een score van 32 slagen, -4 ten opzichte van de par van de baan, mochten zij de trofee in ontvangst nemen. Don Dino, met Kees Kempenaar en Marcel de Meijer, deelde met Relcos Holding, vertegenwoordigd door Jan Talboom en Hein Bisterbosch, de tweede plaats met een totaal van 34 slagen.

Vanaf mei barst de Stedendriehoek Businesscompetitie los, met voorafgaand de openingswedstrijd. Omdat het aantal bedrijfsleden van De Scherpenbergh sterk is gegroeid, belooft het een boeiende strijd te worden. Vaste waarde is en blijft Uitgeverij Stedendriehoek, die vanaf 2015 de hoofdsponsor en naamgever van deze businesscompetitie is. De wedstrijden worden gespeeld bij Golf- en Businessclub De Scherpenbergh en alleen bedrijven die verbonden zijn aan deze businessclub kunnen deelnemen.