Stedendriehoek

8x leuke paasactiviteiten met het hele gezin

Aankomend weekend is het Pasen. Patricia van der Meulen van Kidsproof Apeldoorn-Deventer geeft een aantal leuke tips voor een vrolijk Pasen in en om Apeldoorn, Deventer en Zutphen

  1. Naar het theater

Op Tweede Paasdag zijn er maar liefst 2 vrolijke jeugdvoorstellingen te zien in Theater Orpheus: Misfit de Musical (10+) en Brandweerman Sam (2+). Tip: doe ook mee aan de kleurplatenactie en maak kans op een te gekke prijs!

  1. Pasen bij Binky

Speurneuzen opgelet: het hele paasweekend speur je bij Kinderparadijs Malkenschoten naar letters. Hebben jullie de oplossing gevonden? Dan kan je meedoen met een leuke activiteit. Uiteraard zijn Binky en zijn vriendjes ook weer terug met leuke shows!

  1. Paasevenement Erve Eme

Beleef de Middeleeuwen bij Erve Eme! Bekijk oude ambachten, doe een spelletje, stel je vragen, koop mooie handgemaakte Middeleeuwse spullen en doe mee met vecht les. Genoeg te beleven dus!

  1. Paasfeest bij Museum in de Zevende Hemel

Bij Museum in de Zevende Hemel is nu een bijzondere paastentoonstelling te zien. Palmpaasstokken, paashazen, eieren van allerlei materialen, versierde uitgeblazen eieren en nog veel meer. Leuk om eens een kijkje te nemen!

  1. Paasspeurtocht Huis Verwolde

Tijdens de paasdagen is er bij Huis Verwolde een leuke paasspeurtocht door de tuin te doen. Heb je de oplossing gevonden? Dan ontvang je een kleine verrassing! Extra leuk in combinatie met een bezoekje aan het huis!

  1. Pasen bij ’t Leesten

Weet jij welk ei bij welke vogel hoort? Op Tweede Paasdag kan je meedoen aan ‘welk ei hoort bij mij’ of een heuse schapenbingo! In de brasserie kan je terecht voor iets lekkers.

  1. Traditionele paasvuren

Een paasvuur staat symbool voor vruchtbaarheid en een nieuw begin. Een traditie in onze regio! Op Kidsproof.nl hebben we 6 Paasvuren in de Stedendriehoek verzameld.

Op Kidsproof.nl vind je nog veel meer Paasactiviteiten, inspiratie blogs én gratis printables. Fijne Paasdagen!