Stedendriehoek

15 dagen aandacht voor 15-jarig bestaan  

DEVENTER – Carlos in huis? Wie is Carlos? Wat doen zij? Misschien zegt het u niks, maar Carlos in huis is langzaam maar zeker een begrip aan het worden in de Nederlandse interieurwereld. Met zijn slechts 15-jarig bestaan groeit het verzorgingsgebied en de klantenkring van zijn winkel gestaag. In het begin in en rondom zijn geliefde stad Deventer, ondertussen voorziet hij in heel Nederland én daarbuiten designliefhebbers van de mooiste meubels en interieurontwerpen.

Carlos is gevestigd in een monumentaal bankgebouw, de Sallandsche bank, bij echte Deventenaren wel bekend. Een uniek gebouw middenin het historische stadscentrum aan de voet van de eeuwenoude Lebuinustoren. Door de combinatie van de eigenzinnige collecties meubelen, lampen en accessoires en zijn Rijksmonumentale huisvesting, wordt er een geheel eigen ‘Carlos-sfeer’ gecreëerd. De intact gebleven kluizen, directiekamer, terrazzovloeren, glas-in-loodramen en het fenomenale dakterras dragen fijn bij aan deze unieke winkelervaring.

Misschien is de VVV Deventer wel de grootste fan van designwinkel Carlos in huis. Iedere toerist die informatie komt inwinnen over de mooie Hanzestad Deventer, wordt vol trots gewezen op het gerestaureerde bankgebouw. Of je nu van modern interieur houdt of niet, een bezoekje aan Carlos mag je absoluut niet missen.

Om het 15-jarig bestaan van Carlos in huis te vieren, wordt hier, hoe treffend, 15 dagen extra aandacht aan besteed, van 4 tot en met 18 november. Er zijn dan extra activiteiten in de winkel aan de Hofstraat in Deventer en Carlos lanceert zijn eerste ‘in huis’-collectie. Dit betreft gelimiteerde uitgaves van populaire producten die Carlos in een eigen jasje heeft gestoken. Alle informatie vindt men op zijn website www.carlosinhuis.nl