112

Val van fiets fataal voor Loes (18) uit Epe

NIJBROEK – Een val met haar elektrische fiets zou fataal zijn geworden voor de 18- jarige Loes uit Epe. Volgens de politie was er niemand anders betrokken bij het ongeval.

Loes zou naar alle waarschijnlijkheid de controle over haar fiets zijn kwijt geraakt waarna zij hard ten val kwam. Volgens bronnen aan de Stentor, zou zij daarna bewusteloos in de sloot langs de weg zijn beland. Een dag later werd zij overleden aangetroffen in het water.

De jonge vrouw, werd sinds zaterdagochtend vermist nadat zij na een feestje in Oene niet meer thuiis kwam. Ze zou rond 04.00 zijn vertrokken vanaf het feestje, op haar elektrische fiets, ze fietste alleen, maar kwam niet meer thuis die ochtend. Na haar vermissing werden er direct grootscheepse zoekacties gehouden. Dit werd gedaan met een helikopter, bootjes, fietsers en te voet. Maar zaterdag werd er niks van haar gevonden.

Zondag werden de zoekacties voortgezet. Rond 15.00 werd er een lichaam aangetroffen, iedereen vreesde direct voor het ergste. De politie bevestigde dat er een stoffelijk overschot was aangetroffen in een sloot langs de Middendijk in Nijbroek. Omdat de politie lange tijd bezig was met het onderzoek, werd niet meteen duidelijk of het gevonden lichaam, van de vermiste vrouw was. Dit werd echter rond middernacht door de politie bekend gemaakt. De politie bracht naar buiten dat het lichaam inderdaad van de 18 jarige vrouw uit Epe was en dat ze door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf werd dan ook door de politie uitgesloten.