112

Sterk Albatross laat onnodig punten liggen

UGCHELEN – Zondagmiddag 24 maart werd er 14.00 uur afgetrapt op sportpark Ugchelen. De wedstrijd tussen Albatross en Witkampers werd gespeeld op een mooie zonnige dag. Dit trok zowel veel uit als thuis publiek. Albatross begon de wedstrijd sterk en kreeg dan ook meerdere gevaarlijke kansen. Na 13 minuten spelen moest Albatross al snel wisselen in verband een blessure.Ook Witkampers moest al snel spelers warm laten lopen, zowel in de 15e als 21e minuut moest er gewisseld worden door blessures. De ploeg uit Laren werd dan ook gedwongen op hun eigen helft te spelen. De ploeg uit Laren kreeg op een paar kleine kansjes na geen gevaarlijke kansen. En leek dan ook niet echt in de wedstrijd te zitten.

Albatross was de eerste helft veel feller en stukken beter maar ging de rust toch in met een 0-0 stand.

De tweede helft begon het zelfde als de eerste helft. Albatross begon de eerste 15 minuten sterk. Na een grote kans van Thimo Schrodeur en Julian Kirchhoff was toch echt wel duidelijk dat Albatross de bovenliggende partij was en de wedstrijd wel moest winnen.

Witkampers moest zelfs de laatste 15 minuten met 10 man spelen nadat een speler na een 2e gele kaart het veld moest verlaten. Ondanks de rode kaart wist Witkampers na een aanval toch onverwachts te scoren en stond het 0-1 terwijl de statistieken en speelbeeld toch anders lieten zien. Albatross leek weer te gaan verliezen, ballen over 4/5 meter kwamen niet

meer goed aan en het spel werd steeds minder. In de 94e minuut kreeg Albatross een corner, iedereen inclusief Jeroen Streppel, de doelman van Albatross ging mee naar voren. En dat bleek niet voor niks. De bal belandde via het hoofd van de doelman van Albatross in het net en zo stond het 1-1. En na de aftrap werd er meteen afgefloten door de scheidsrechter.

Er had meer in gezeten voor Albatross en laten dus onnodig 2 punten liggen.