112

Ravage na ongeluk op Otterloseweg bij Ugchelen: Bestuurder gewond

Een harde botsing tussen een Tesla en een Volkswagen golf op de Otterloseweg zorgde maandagavond voor een flinke ravage. Bij het ongeluk raakte één bestuurder gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 22.45 uur op de kruising van de Otterloseweg met Van Golensteinlaan in Ugchelen. De bestuurder van de Tesla wilde vanaf de Van Golensteinlaan de Otterloseweg oversteken richting het van der Valk hotel maar zag daarbij de bestuurder van de Golf over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. Door de botsing tolde de Volkswagen Golf meerdere rondjes waarna hij in tegenovergestelde richting tot stilstand kwam. De Tesla draaide een kwartslag.

De bestuurder van de Golf raakte bij de botsing gewond aan zijn hand. Toegesneld ambulancepersoneel heeft hem ter plekke onderzocht en behandeld. De man is vervolgens door een bekende naar de Eerste hulp gebracht. Beide auto’s waren bij de aanrijding dusdanig zwaar beschadigd dat zij door een berger moesten worden afgesleept. De kruising was een uur lang afgesloten voor verkeer. Agenten regelden het verkeer langs het ongeval heen.