112

Ook zanger Nielson aanwezig bij Drakenbootfestival

APELDOORN – Nielson is de volgende naam van de line-up voor Drakenboot in Concert’ die bekend is gemaakt. Eerder werden De Dijk en Ronnie Flex & Deuxperience al aangekondigd. In totaal treden zeven bands op

Na nummers als Beauty & Brains en Sexy als ik dans is Nielson terug met een nieuwe sound. Hij klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling. Op zijn nieuwe album, met tracks als Diamant en IJskoud, bewijst hij maar weer eens waarom hij één van de grootste popsterren van Nederland is; mét en zonder gitaar schrijft hij ijzersterke liedjes.

Tickets
De kaartverkoop gaat hard, er zijn al meer dan 3.000 kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar op www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl. Vorig jaar was het concert helemaal uitverkocht, de organisatie adviseert daarom op tijd tickets te bestellen. Er is op dit moment nog een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar voor € 29,50, daarna komen de Regular ticket in de voorverkoop voor € 32,50.