112

Kinderkleedjesmarkt opnwinkelcentrum t Fort’

APELDOORN – Op donderdag 27 april verzorgt vrijwilligersnetwerk DenkTank Breed voor de vierde keer een ‘koninklijke’ kinderkleedjesmarkt op winkelcentrum t Fort. De kinderkleedjesmarkt begint om 09.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Deelname kost €2,- en zal door middel van een collecte tijdens de kinderkleedjesmarkt geïnd worden. Dit geld wordt gebruikt voor het organiseren van andere activiteiten voor de wijk Osseveld-Woudhuis, zoals bijvoorbeeld de buitenspeeldag.
Kinderen mogen vanaf 08.45 uur hun kleedje uitspreiden rondom de ‘omgevallen muur’ op het midden van het Fortplein. Ze kunnen niet van tevoren een plekje reserveren. Naast verkoop kunnen kinderen natuurlijk ook op creatieve manieren geld verdienen, bijvoorbeeld door het bespelen van een instrument, een coole dans te laten zien, een theatervoorstelling te geven of door bezoekers te verbazen met een mega-magische goocheltruc. Kinderen die voor een klein prijsje leuke spulletjes willen kopen, moeten zeker even een kijkje komen nemen. En als ze even genoeg hebben van het snuffelen tussen alle spulletjes, kunnen ze zich uitleven op een springkussen, laten schminken of onder begeleiding knutselen.
Bij slecht weer gaat de kinderkleedjesmarkt gewoon door, maar dan binnen in wijkcentrum Het Bolwerk, Ravelijn 55. Stuur voor meer informatie een e-mail naar denktankbreed@gmail.com  of kijk op www.facebook.com/denktankbreed