112

Gewapende overval op winkel

APELDOORN – Maandag rond 12.40 uur vond een gewapende overval plaats in een winkel aan de Linie in Apeldoorn. De overvaller is er met nog onbekende buit vandoor gegaan. De politie vraagt uit te kijken naar de overvaller, maar daarbij aan de eigen veiligheid te denken. Als u hem denkt te zien, benader hem dan niet zelf, maar bel 112.

Even na de middag kwam de man de winkel in met een nog onbekend wapen. De overvaller is een licht getinte man met een normaal postuur en een kleine snor. Hij droeg een blauw jack met witte strepen die van zijn nek naar zijn schouders liepen. Verder droeg hij een grijze capuchon, een zwarte broek en groene schoenen met witte zool.
Mogelijk is er nog een man bij de overval betrokken. Op de hoek stond een andere man, in het zwart gekleed met een capuchon op. Deze man had een fiets bij zich.
Heeft u de overvaller(s) gezien? Bel dan direct 112 en denk aan uw eigen veiligheid. Benader de man vooral niet zelf. Indien u zichzelf herkent in de man om de hoek en u heeft niets te maken met deze overval, dan wil de politie ook graag in contact komen.