112

Ernstig ongeval met drie gewonden op de Europaweg in Ugchelen

UGCHELEN – Donderdagavond omstreeks 20:30 uur zijn een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen op de kruising Hoog Buurloseweg en Europaweg in Ugchelen. Hierbij raakte drie mensen gewond.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Bij aankomst troffen zij twee zwaar beschadigde voertuigen aan. Al snel bleek dat de bestuurder van de Volkswagen Caddy het er slechts aan toe was. In de Volkswagen Golf zaten een man en een vrouw, beide waren aanspreekbaar hoewel ze nog in het voertuig zaten en gewond waren.

Om de slachtoffers zo goed mogelijk te kunnen helpen schaalde de brandweer op naar HV Middel’. Dit betekent dat er extra voertuigen komen ter ondersteuning zodat alle slachtoffers de juiste hulp krijgen die zij nodig hebben. Naast meerdere brandweerwagens en ambulances kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. Deze landde naast het ongeval. Alle drie de slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht met onbekende verwondingen.

De verkeersongevallen-analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De politie is dringend op zoek naar getuigen. Mocht u het ongeval hebben zien gebeuren neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

De zwaar beschadigde voertuigen werden door een bergingsbedrijf afgesleept waarna de weg weer vrij kon worden gegeven.