112

Drie gewonden bij ongeval in Klarenbeek; autos belandden in sloot’

KLARENBEEK – Bij een ongeval op de kruising Iemschoten – Lokaalweg in Klarenbeek zijn dinsdagmiddag drie gewonden gevallen. Een van hen is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde rond 16.40, hulpdiensten werden groots opgeroepen. Voor de hulpverlening kwamen drie ambulances en vier brandweerwagens waaronder een hulpverleningsvoertuig ter plaatse. Bij aankomst bleken beide voertuigen in een sloot te staan. In de de personenauto zaten op dat moment nog personen. Een van hen is door de brandweer uit het voertuig gehaald waarna deze met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee andere inzittenden raakte lichtgewond en werden door het ambulancepersoneel onderzocht, nacontrole in de ambulance werd ook een van hen overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De politie was op dat moment bezig om verklaringen te noteren en brokstukken te verwijderen van de weg.

Beide voertuigen liepen forse schade op en moesten worden afgesleept. De oorzaak van de aanrijding zou mogelijk het hoge mais zijn geweest wat voor de bestuurders het zicht belemmerde.