Stedendriehoek

Winnaars Voorjaarspuzzel dolblij met hun prijs

STEDENDRIEHOEK – Het aantal goede oplossingen op de in deze krant geplaatste Voorjaarspuzzel was, zoals altijd, enorm. Met plezier werden dan ook onlangs de prijzen uitgereikt aan de gelukkige winnaars. De overhandigingen van de hoofdprijzen bij RTV Stegeman en Harleman Tweewielers werden, ook zoals altijd, op de foto gezet.

Het echtpaar Berend en Janny Kamphuis kwam bij Radio TV Stegeman een bluetooth speaker ophalen. Ze waren dolblij met hun prijs, die werd uitgereikt door winkeleigenaar Ton Woudt. Ton moest het echtpaar op leeftijd wel even uitleggen waar het apparaat precies voor diende. “Toen we vorige week onze zoon vertelden wat we hadden gewonnen en geen idee hadden wat het was, moest hij onbedaarlijk lachen”, vertelt Janny vrolijk. Het echtpaar bezit ook geen smartphone, maar gelukkig kon Ton hen vertellen dat de speaker ook perfect geschikt is voor de laptop. Dat kwam beter uit. “Al dezelfde avond zat ik lekker naar Classic FM te luisteren”, liet Berend aan de redactie weten.

Lisanne Maasland mocht bij Harleman Tweewielers een fraaie fiets in ontvangst nemen uit handen van winkeleigenaar Patrick Harleman. “Ik ben heel blij met deze nieuwe fiets. Die ga ik zeker gebruiken voor de ritjes naar en van school. Dat het een ‘omafiets’ betreft is extra leuk, omdat die prettige herinneringen oproept van vroeger.”

Ook de winnaars van de andere prijzen hebben die inmiddels ontvangen.