Stedendriehoek

Startbijeenkomst NLdoet 2017

ZUTPHEN – Op maandag 21 november belegt de werkgroep NLdoet Zutphen een startbijeenkomst. Hier kunnen vertegenwoordigers van stichtingen en verenigingen informatie verkrijgen over alles wat met de organisatie van de vrijwilligersdagen, in maart 2017, te maken heeft.

Organisaties die mee willen doen of die eerst hier meer over willen horen, kunnen ideeën en inspiratie opdoen en ervaringen uitwisselen over welke klussen je zou kunnen aanmelden, de werkwijze van het Oranje Fonds en hoe je bedrijven kunt benaderen.

Op 10 en 11 maart 2017 vindt wederom NLdoet plaats, de landelijke vrijwilligersdagen van het Oranje Fonds. Deze dagen helpen de activiteiten van verenigingen, stichtingen of maatschappelijke organisaties onder de aandacht te brengen bij particulieren en bedrijven. Het uiteindelijke doel is om vrijwilligers te werven voor deze organisaties. De NLdoet dagen kunnen maatschappelijke organisaties goed gebruiken om klussen te laten uitvoeren, waar ze anders niet aan toekomen. Deze klussen kunnen worden aangemeld bij het Oranje Fonds op www.nldoet.nl. Wanneer men aan de voorwaarden voldoet, kan men maximaal €400,- per klus en een promotiepakket ontvangen. Voor het verkrijgen van het bedrag geldt: op = op. Meedoen kan altijd! De uiterste inschrijfdatum is 31 januari 2017.

De startbijeenkomst van 21 november vindt plaats in het lokaal van Buddy to Buddy aan het Vispoortplein 16 te Zutphen, van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelding voor de bijeenkomst kan door het sturen van een e-mail naar info@zutphenseuitdaging.nl . Vermeld daarbij het aantal personen. Voor informatie kan men bellen naar telefoon 085-2020150.