Sport

Be Quick op zoek naar damesvoetballers

Bij voetbalvereniging Be Quick zijn al enkele maanden de dames druk aan het trainen, met als doel om competitie te gaan spelen in het seizoen 2021-2022. Echter zou het mooi zijn wanneer nog een aantal speelsters zich aanmelden voor het nieuwe seizoen.

De leeftijd van deze groep varieert van 18 tot 46 jaar en er wordt twee keer in de week getraind, op de maandag- en woensdagavond. De dames hebben geen van allen eerder gevoetbald en gezelligheid en plezier staat bovenaan. Omdat er nog geen ervaring is, is het plan om aankomend seizoen in de laagste klasse te gaan beginnen. Er wordt ingeschreven voor een competitie op een half veld.

Omdat er in deze groep enkele dames zijn die geen competitie gaan spelen, is Be Quick nog op zoek naar dames die het leuk vinden om te gaan voetballen maar de drempel erg hoog vinden om in een bestaand team in te stappen. “Dus ben je minimaal 17 jaar en lijkt het je leuk om te voetballen? Kom dan op maandag- of woensdagavond om 19.30 uur naar Be Quick en je kunt zo aansluiten bij de training. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Rene Scholten, via e-mail rene@scholtenzutphen.nl of telefoon 06-81506244.”