Stedendriehoek

SMELT Shop bij Het Koelhuis

ZUTPHEN – Een wintereditie-indoormarkt die bol staat van fashion, design en vintage en dat voor jong en oud. “Laat de shop-a-holic in jezelf los en kom langs tijdens de SMELT Shop.” Met deze woorden nodigt Mieke van Tilburg iedereen uit om langs te komen op zondag 27 november tussen 11.00 en 18.00 uur.

Smelt weg bij de dertig kramen die staan opgesteld op de begane grond en de eerste verdieping van Het Koelhuis. “Er zijn volop mooie en bijzondere producten om weg te geven tijdens de feestdagen, om je huis mee aan te kleden of als cadeau aan jezelf te doen. De standhouders bieden stuk voor stuk een eigen stijl op het gebied van kunst, vintage, design, mode, lifestyle en de leukste musthaves. In het café is het heerlijk chillen met onze dj’s, terwijl je geniet van warme en koude drankjes, lekkere broodjes en soep. Ook komt Jack Fudge langs met meer smaken fudge dan je kunt bedenken!“

Kinderen kunnen knutselen en ook aan de creatieve volwassenen is gedacht. Zo is er een workshop te volgen bij Happy Huis en kerstkaarten te maken in handlettering. Voor de mannen is niet alleen de bar open met een ruime keus in speciale bieren en bitterballen, maar ook de Headcase Barbers staan klaar voor een scheer- en knipbeurt. Ook speciaal voor de heren zijn er mooie producten te vinden bij Urban Bozz en Eenmannenkado.

SMELT Shop vindt plaats bij Het Koelhuis aan Coenensparkstraat 1. Website: www.hetkoelhuis.nl